30.1.2020 Puccini La Boheme omakustanteisesti, kuohuviini väliajalla

12.9.2019

KSLY on varannut 30 lippua torstain 30.1.2020 klo 19 Giacomo Puccini La Boheme -esitykseen.  Liput olisi lunastettava (omakustanteisesti) 28.12.2019 mennessä teatterin lippupisteestä. Huomioi, että lippuja on vain 30, nopeimmat saavat liput.  Liput on varattu nimellä Sinikka Krogerus.  Ilmoita Sinikalle, jos haluat KSLY:n tarjoaman kuohuviinin väliajalla  smkroge@gmail.com

Alla tietoa ohjelmasta.

La Bohème - yksi maailman eniten esitetyimpiä oopperoita

Giacomo Puccinin säveltämän La Bohème -oopperan voi hyvällä syyllä sanoa olevan maailman kauneinta musiikkia. Säveltäjä on kertonut halunneensa siihen niin paljon laulua ja niin paljon melodiaa kuin suinkin mahdollista. La Bohèmen kantaesitys oli Torinossa v. 1896, jolloin kriitikot suhtautuivat siihen melko nuivasti pitäen sitä jonkinlaisena säveltäjän harha-askeleena. Yleisö kuitenkin piti siitä ja tänä päivänä se on yleisön rakastama oopperaklassikko.

Ooppera kertoo rutiköyhien nuorten boheemien elämän arkisista tapahtumista, hyvistä hetkistä ja huonommistakin. Mukana on sekä nälkä, kylmyys että sairaus, mutta myös kaiken ylittävä rakkaus. Paitsi että La Bohème on yksi eniten esitettyjä oopperoita, sen on myös sanottu olevan eniten itketty ooppera.

Esityksen ohjaa italialais-amerikkalainen Fabrizio Melano, joka on pitkän uransa aikana tehnyt mm. yli 20 ohjausta New Yorkin Metropolitan Operaan. Musiikinjohtajana toimii Ville Matvejeff. Suomalaisten huippusolistien lisäksi mukana on kansainvälisiä solistivieraita USAsta, Kroatiasta ja Sloveniasta.

Rooleissa


 

MIMÌ Anamarija Knego (31.12.2019-24.1.2020)/ Marjukka Tepponen (30.1.-8.2.2020)
RODOLFO Aljaž Farasin
MARCELLO Kevin Greenlaw
MUSETTA Kaisa Ranta
COLLINE Tapani Plathan
SCHAUNARD Markus Nieminen
BENOIT / ALCINDORO Juha Kotilainen
PARPIGNOL Aleksi Keurulainen
KERSANTTI Johannes Lehtinen / Topi Suutari
TULLIMIES Sami Tabell / Iiro Uusitalo

 

 

Puccini La Boheme lippuja varattuna Sinikka Krogeruksen nimellä, mieluiten lunastettava jo keväällä 67€/lippu kaupunginteatterin lippumyymälästä 28.5. Mennessä.  Sain kuitenkin jatkoaikaa 28.12. 2019 asti, mutta se on poikkeusjärjestely meille.