Jäsenkirje 29.09.2006

Hyvät yhdistyksen jäsenet!

Yhdistyksen syyskausi avattiin perinteisellä purjehduksella. Koska MSD vastasi käytännön järjestelyistä, luulin pääseväni helpolla, mutta, mutta... Jäsenten osoitetiedot eivät pitäneet paikkaansa, vaan kutsukirjeitä palautui. Niinpä vietin muutaman aurinkoisen illan yrittäen selvittää, onko joku muuttanut kokonaan pois paikkakunnalta, vai ainoastaan vaihtanut kotia. Siis pieni toivomus, kun muutatte, olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa uusi osoitteenne. Jatkossakin osa kutsuista tulee kirjeitse, koska yhteistyökumppanit huolehtivat käytännön järjestelyistä.
                                                                                                                                                                     Vielä toinen tärkeä asia. Valitettavasti joukko yhdistyksen jäseniä oli ilmoittautunut kaiken varalta  purjehdukselle ja jäivät sitten saapumatta. Tämän seurauksena Kaija-laivan kannelle jäi kollegoita vilkuttamaan, kun heille ilmoittautumisvaiheessa kerrottiin, ettei mukaan enää mahdu. Yhdistyksen hallitus toivookin, että peruisitte tulonne, jos tulee este.

Jatkossa yhteydenpito helpottuu, sillä yhdistyksellä on nyt omat nettisivut. Niiden kautta voi tehdä osoitteenmuutokset ja ilmoittautua osaan tilaisuuksista. Sinne tulevat myös viime hetken uutiset ja mahdolliset yllättävät muutokset ohjelmissa. Nettiosoite on: www.terveysportti.fi/ksly. Osoitteenmuutoksiin ja ilmoittautumisiin tarvitaan käyttäjätunnus (tunnukset saa sihteeriltä). Käytössä on myös palautepalsta, jonka kautta voitte lähettää myös ideoita, koulutustoivomuksia jne. Sivuilta pääsee myös liittymään jäseneksi. Oletteko muuten muistaneet rekrytoida paikkakunnalle tulleita uusia kollegoita mukaan? Oma kesän saldoni on viisi uutta jäsentä.

Edessä on taas tärkeät vaalit eli Duodecimin valtuuskunnan vaalit (7.1.-26.2.2007). Vaikka vaaliväsymys kyllä saattaa iskeä, kun on lääkäriliiton vaalit ja eduskuntavaalit, mutta äänestetään oikein joukolla. Sehän on meidän oikeutemme. On erittäin tärkeää, että saamme omalta alueeltamme edustajan/edustajia valtuuskuntaan.

Tapahtumakalenteri

Tilaisuuksiin on yleensä ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi. On myös erittäin tärkeää että perut tulosi, jos jostain syystä et pääse tulemaan, ettei ruokaa ja juomaa varata liikaa! Ja kaikki tämä käy nyt osoitteessa www.terveysportti.fi/ksly.

Syksy 2006

12.10.2006: Yleisötilaisuus Kaupunginkirjaston Minnansalissa kello 18.00-19.30.
Avaus: Raili Laru-Sompa, puheenjohtaja KSLY
Luento: Onnistuneen laihduttajan muotokuva- mitä tutkimus kertoo painonhallinnasta? Professori Pertti Mustajoki Helsinki
Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa joukolla mukaan!

02.11.2006: Etninen ilta Survo-Korpelan vanha pirtti, kello 18.00-22.00
Luennot:
* Maahanmuuttajan kokemuksia suomalaisesta terveydenhuollosta, Gloria Lapitan-Ashtani, VIRMA-projekti Jyväskylä ja Galina Ahtamo, VIRMA-projekti jyväskylä
* Miten kohdata vieraasta kulttuurista tuleva potilas? TH Leila Savolainen, Kuopionterveyskeskus
Luentojen jälkeen iltapalaa ja vapaata seurustelua.
Ilmoittautumiset 31.10.2006 mennessä netin kautta tai merja.yliskoski@ksshp.fi

14.12.2006: Perinteinen glögitilaisuus Shakerissa, Yliopistonkatu 38, kello18-20
Tulkaa joukolla pistäytymään kuumalla juomalla, jonka yhdistys tarjoaa
Tunnelmaa luomassa oma pianisti eli kollega Petri Linnansalmi
Ei ennakkoilmoittautumista.

Vuosi 2007: alkuvuoden ohjelmaa

13.01.2007: Koko perheen liikuntapäivä Peurungassa
Tulokahvit kello 12
Luento kello 12.30, Mikael Fogelholm UKK-instituuti
Luennon jälkeen liikuntaa, saunomista. Ruokailu 15-17: lohisoppaa ja spagettia jauhelihakastikkeella.
Ja mikäpä estää jatkamasta liikuntapäivää omalla porukalla. Voi vaikka kokeilla uudistuneen Peurungan tanssiparkettia.
Kutsukirjeet tulevat erikseen yhdistyksen jäsenille (onhan oikea osoite myös yhdistyksen sihteerin tiedossa?) Tilaisuus järjestetään yhdessä Astran kanssa.

25.01.2007: Kipukoulutus yhteistyössä Jansen-Cilagin kanssa, joka lähettää kutsut

10.02.2007: Vuosikokous

Mukavaa syksyä kaikille ja tervetuloa yhdistyksen tilaisuuksiin!

Merja Yliskoski, sihteeri
(014) 2693 651 (työ), 040 5124 091
merja.yliskoski@ksshp.fi