Jäsenkirje heinäkuu 2020

7.7.2020

Kirjeessä jäsenmaksuasiaa, tapahtumainfo 2.9.20, sihteerille sähköpostiosoitteet

                

Keski-Suomen lääkäriyhdistys ry       

                                                                                                        

 

Jäsenkirje, heinäkuu 2020

 

 

Puheenjohtajan tervehdys

 

Hyvät Keski-Suomen lääkäriyhdistyksen jäsenet!

Kevään koronahässäkkä peruutti yhdistyksemme Wapputapahtuman, mutta rajoitusten poistuttua yhdistyksemme hallitus kokoontui suunnittelemaan syksylle kiinnostavia jäsentilaisuuksia.  Syyskuun alussa, keskiviikkona 2.9. vierailemme Alvar Aallon suunnittelemissa rakennuksissa Koetalolla ja Säynätsalon kunnantalolla. Arkkitehtuurin lomassa nautimme suolaista ja makeaa kunnantalon AaBakery Kahviossa. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen jäljempänä.

Lokakuun lopulla syvennymme erikoislääkärikoulutusuudistukseen. Tilaisuuden päivämäärä on todennäköisesti 29.10., mutta se vahvistetaan lähemmin, kun tilaisuuden puhujilta saadaan varmistukset.

Tervetuloa mukaan yhdistyksen tilaisuuksiin!

Kesäisin terveisin!

Kimmo Tarvainen, pj

 

 

KSLY:n hallitukseksi valittiin vuosikokouksessa 8.2.2020:

 

Puheenjohtaja: Kimmo Tarvainen

Varapuheenjohtaja: Antti Saarinen

Rahastonhoitaja: Mervi Kallio

Sihteeri: Kirsi Timonen

Jäsenet: Pauliina Aukee, Miikka Lumela, Pekka Ruokonen ja Harri Selänne

Viestit hallitukselle kulkevat puheenjohtajan (kimmo.tarvainen@ttl.fi) tai sihteerin kautta (kirsi.timonen@fimnet.fi).

                                                                                                            

Käännä!

Jäsenmaksu v: 2020:

Vuosikokous päätti jäsenmaksun pitämisestä ennallaan. Se on 40 € ja sen voi maksaa Keski-Suomen lääkäriyhdistyksen tilille NORDEA FI 21 1045 3000 1673 52. Viitenumero on 1973. Jos maksaja on eri kuin jäsen, esim. yritys, niin kirjoita viestikenttään jäsenen nimi ja älä käytä viitenumeroa. Eräpäivä maksulle on 31.8.2020.

 

Syyskauden avaustapahtuma:

Keskiviikkona 2.9.20 vierailemme Alvar Aallon suunnittelemissa rakennuksissa Koetalolla ja Säynätsalon kunnantalolla oppaan kera. Arkkitehtuurin lomassa nautimme suolaista ja makeaa AaBakery Kahviossa, joka sijaitsee Säynätsalon kunnantalolla. Liikkuminen Koetalon ja kunnantalon välillä tapahtuu omalla autolla tai kimppakyydillä. Kannattaa ottaa huomioon, että Koetalolle kuljetaan pitkospuita pitkin.

Kokoontuminen klo 16.45 Säynätsalon kunnantalon pihassa. Jakaannumme siellä tarvittaessa ryhmiin. Enintään 30 osallistujaa.  Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 25.8.20 sihteerille, sähköposti kirsi.timonen@fimnet.fi. Ilmoita tarvittaessa mahdollinen erityisruokavalio.

Lokakuussa todennäköisimmin 29.10.20 syvennymme erikoislääkärikoulutusuudistukseen. Tarkka info tulee lähempänä tapahtumaa.

Yhdistyksen posti sähköisesti:

Yhdistys pyrkii siihen, että viestintä tapahtuisi sähköisesti – sähköpostilla ja kotisivujen kautta (www.ksly.fi). Ilahtuisin siis, jos ilmoittaisit minulle sähköpostiosoitteen, johon haluat yhdistyksen postin.  Minun sähköpostini on kirsi.timonen@fimnet.fi.

 

Kesäiloa kaikille!

t: Kirsi Timonen, sihteeri