Jäsenkirje joulukuu 2020

9.12.2020

Puheenjohtajan tervehdys

Keski-Suomen Lääkäriyhdistys on kuluvana vuonna joutunut mukautumaan Korona-pandemian aiheuttamiin rajoituksiin kuten koko yhteiskunta.

Syyskaudella järjestimme kaksi tilaisuutta, joista ensimmäinen oli Alvar Aallon kohteisiin tutustuminen Säynätsalossa. Toinen tilaisuus oli yhdistyksen historian ensimmäinen webinaari. Sen aiheena oli erikoislääkärikoulutuksen uudistus. 

Tulevaan vuoteen lähdemme toiveikkain mielin odottaen pandemian rauhoittumista. Tilaisuuksien järjestämisen osalta noudatamme tulevaisuudessakin viranomaisten ohjeita. Suunnittelemme tulevalle vuodelle 2021 perinteistä ulkoliikuntapäivää, mikäli saamme riittävästi lunta ja viranomaisrajoitukset eivät estä tilaisuuden järjestämistä.

 

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 23.2.21 klo 18.00. Näillä näkymin kokous järjestetään hybridimallilla – osa jäseniä läsnä ja osa etäyhteydellä. Vuosijuhlan sijaan olemme suunnitelleet kevätjuhlaa yhdessä NLY:n paikallisosaston kanssa. Tervetuloa mukaan tilaisuuksiin! 

 

Keski-Suomen Lääkäriyhdistys toivottaa jäsenilleen rauhaisaa joulun aikaa ja valoisampaa vuotta 2021!

 

 Kimmo Tarvainen, KSLY:n puheenjohtaja

 

Sihteeri tiedottaa

Yhdistys pyrkii täysin sähköiseen viestintään. Jäsenkirjeet ja tapahtumatiedot löytyvät KSLY:n kotisivuilta www.ksly.fi.

Jos sinulla on sähköposti, niin ilahtuisin kovasti, jos ilmoittaisit minulle sen osoitteen. Näin voin lähettää suoraan jäsenpostia. Minun sähköpostiosoitteeni on kirsi.timonen@fimnet.fi.

                                                                   

                                                                

Jouluisin terveisin,

Kirsi Timonen, KSLY:n sihteeri