Jäsenkirje kesäkuu 2021

9.6.2021

Jäsenkirjeessä jäsenmaksuohjeet, tieto syyskuun tapahtumista

Puheenjohtajan tervehdys

 


Maamme koronatilanne näyttää etenevän hyvään suuntaan. Tartuntamäärät ovat vähentyneet ja rokotuskattavuus paranee päivä päivältä. Näiden seurauksena kokoontumisrajoituksia on päästy purkamaan. 
Keski-Suomen Lääkäriyhdistyksen hallitus on helmikuisen vuoksikokouksen jälkeen järjestäytynyt ja suunnitellut tulevaa toimintaa. Siitä tarkemmin tässä kirjeessä.
Suunnitelmissa on mm. yhteinen juhla, jonka järjestämme yhdessä NLY:n kanssa. Tule mukaan tilaisuuksiin!
Tiesitkö, että yhdistyksellämme on oma Facebook -ryhmä, jossa jaetaan infoa tulevista tapahtumista? Siellä voi jakaa myös keskisuomalaisia lääkäreitä kiinnostavia asioita ja tapahtumia. Ryhmä löytyy hakemalla facebookissa ”Keski-Suomen Lääkäriyhdistys”.

 

Kimmo Tarvainen, KSLY:n puheenjohtaja

 

 

Vuosikokousterveiset 2021

 

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 23.2.2021 hybridi-kokouksena. Osa osallistujista oli läsnä kokouspaikalla ja osa etäyhteyden päässä.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Kimmo Tarvainen, varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Saarinen, sihteeriksi Kirsi Timonen ja taloudenhoitajaksi Mervi Kallio. Hallituksen jäseniksi valittiin Pauliina Aukee, Miikka Lumela, Pekka Ruokonen ja Harri Selänne.

Kokouksessa hyväksyttiin myös sääntömuutos, joka mahdollistaa sähköisen viestinnän tiedottamisessa.

 

 

Jäsenmaksu v. 2021

 

Vuosikokous päätti jäsenmaksun pitämisestä ennallaan. Se on 40 € ja sen voi maksaa Keski-Suomen lääkäriyhdistyksen tilille NORDEA FI 21 1045 3000 1673 52. Viitenumero on 1973. Jos maksaja on eri kuin jäsen, esim. yritys, niin kirjoita viestikenttään jäsenen nimi ja älä käytä viitenumeroa. Eräpäivä maksulle on 30.06.2021.

 

 

Tapahtumat 2021

 

Lauantaina 4.9.21 klo 18.00 vietämme elojuhlaa! Kutsumme sinut avec Ravintoa & Cafe Vesilinnaan  (Ihantolantie 5, Jyväskylä) viettämään mukavaa iltaa yhdessä. Luvassa on tietenkin hyvää ruokaa, juomaa, seuraa ja ohjelmaakin. Elojuhlat ovat yhteiset NLY:n kanssa. Ilmoittautumiset mielellään 16.8. mennessä, viimeistään 24.8.21, sihteerille sähköpostiin kirsi.timonen@fimnet.fi – tietona osallistujien nimet ja mahdollisen erityisruokavalion tarve. Illalliskortti on kaikilta osallistujilta 20 €, niin jäseneltä kuin aveciltakin. Se maksetaan ennen tilaisuutta yhdistyksen tilille NORDEA FI 21 1045 3000 1673 52, viitenumeroa 2011. Jos maksu on yrityksen nimissä, viitteeksi jäsenen nimi.

 

Torstaina 16.9.21 klo 17.00 pääsemme tutustumaan Keski-Suomen sairaala Novaan. Ilmoittautumiset sihteerille viimeistään 9.9.21 -  kirsi.timonen@fimnet.fi.

 

Toki seuraamme koronatilannetta ja kokoontumisiin voi tulla rajoituksia. Pidämme kuitenkin peukut pystyssä ja luotamme rokotusten etenemiseen. Laitan vielä lähempänä tilaisuuksia uusintainfon.

 

 

Sihteerin terveiset

 

Yhdistys pyrkii täysin sähköiseen viestintään. Jäsenkirjeet ja tapahtumatiedot löytyvät KSLY:n kotisivuilta www.ksly.fi.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai et ole vielä jakanut sitä yhdistykselle, niin ilahtuisin kovasti, jos ilmoittaisit siitä minulle. Näin voin lähettää suoraan jäsenpostia. Minun sähköpostiosoitteeni on kirsi.timonen@fimnet.fi.

 

 

 

Kesäisin terveisin,

Kirsi Timonen

yhdistyksen sihteeri

kirsi.timonen@fimnet.fi