Kesäkuun jäsenkirje on ilmestynyt, lue tästä

10.6.2022

Jäsenkirjeessä jäsenmaksuasiat ja ennakkoa syksyn tapahtumista

Jäsenkirje kesäkuu 2022

Puheenjohtajan tervehdys

Tervehdys Sinulle Keski-Suomen Lääkäriyhdistyksen jäsen. Kiitos, kun olet perinteikkään yhdistyksemme toiminnassa mukana. Yhdistys täyttää pian 98 vuotta ja se on palvellut jäseniään lisäten tietoa alueen lääkäreitä koskevista asioista, ylläpitäen kollegiaalista henkeä virkistystä unohtamatta. Koronan hiukan hellittäessä otettaan olemme aktivoituneet tilaisuuksien järjestämisessä. Tässä kirjeessä on tietoa tulevista tapahtumista. Sama informaatio löytyy yhdistyksen jäsensivuilta ja Facebookista. Yhdistyksen kokouksissa on mahdollista käydä keskustelua, päivittää kuulumisia, jakaa informaatiota ja verkostoitua. Yhdistyksen hallitukselta saat halutessasi lisäinformaatiota yhdistyksen toiminnasta ja voit ehdottaa myös aiheita tulevaisuuteen. Yhdistyksen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja viestinnästä jäsenille vastaa hallitus. Mutta alueelle muuttaneille lääkäreille tai muille yhdistykseen ei kuuluville tapahtumista viestiminen ei voi toteutua ilman jokaisen jäsenen aktiivista toiminnasta ja tilaisuuksista informoimista. Kerro siis tapahtumista verkostoissasi!

Hyvää kesää!
Pj Kimmo

Terveiset vuosikokouksesta

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 28.3.2022 Hotelli Verson kokoustiloissa. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Kimmo Tarvainen, varapuheenjohtajaksi valittiin Pauliina Aukee, sihteeriksi Kirsi Timonen ja taloudenhoitajaksi Mervi Kallio.

Hallituksen jäseniksi valittiin Perttu Liuska, Miikka Lumela, Pekka Ruokonen ja Harri Selänne.

Hallitusta evästettiin tehostamaan jäsenhankintaa ja hyödyntämään verkostoitumisen mahdollisuuksia mm. yliopistoyhteistyön ja medianäkyvyyden myötä.

Jäsenmaksu v. 2022

Vuosikokous päätti jäsenmaksun pitämisestä ennallaan. Se on 40 € ja sen voi maksaa Keski-Suomen lääkäriyhdistyksen tilille NORDEA FI21 1045 3000 1673 52. Viitenumero on 1973. Jos maksaja on eri kuin jäsen, esim. yritys, niin kirjoita viestikenttään jäsenen nimi ja älä käytä viitenumeroa. Eräpäivä maksulle on 30.6.2022.

Voit myös rekrytoida uusia jäseniä ja antaa oheiset jäsenmaksutiedot eteenpäin.
Jos et enää halua olla yhdistyksen jäsen, voit ilmoittaa siitä sihteerille sähköpostilla. Yhdistyksen sääntöjen mukaan, jos jäsen jättää maksamatta kahtena vuonna peräkkäin jäsenmaksun, katsotaan jäsen eronneeksi ilman eri ilmoitusta. (Säännön kohta virallisesti: 3§ "Jäsenen halutessa erota yhdistyksestä on ilmoitus siitä tehtävä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle, taikka myös suullisesti yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan. Jos jäsen kahtena vuonna laiminlyö jäsenmaksunsa suorittamisen, erottaa hallitus hänet päätöksellään yhdistyksestä.")

Tulevia tapahtumia

Yhdistyksen vuosijuhlaa vietetään lauantaina lokakuun 8. päivä Cafe & Restaurant Vesilinnassa, Ihantolantie 5, Jyväskylä. Juhlan siirto syksylle ennakoi jo yhdistyksen 100-vuotista taivalta. Lääkäriyhdistyksen perustava kokous pidettiin 11.10.1924 Jyväskylän kaupungin hotellissa.

Glögitilaisuus on joulukuun 13. päivä klo 18.30 alkaen Toivolan vanhan pihan ravintola Pajassa.

Näiden lisäksi on suunnitteilla Hyvinvointialue – SOTE -aiheinen tilaisuus marraskuulle.

Yksityiskohdat tilaisuuksista selviävät lähempänä tapahtumia, mutta tiedossa olevat päivät on hyvä merkitä kalenteriin jo nyt.

 

Kesäisin terveisin,

Kirsi Timonen

yhdistyksen sihteeri

kirsi.timonen@fimnet.fi