Vuosikokous ja -juhla 9.2.2019 Nikolainkulmalla

22.3.2019

Lauantaina 9.2.2019 VUOSIKOKOUS Nikolainkulman kabinetissa klo 18 ja  VUOSIJUHLA Nikolainkulman juhlasalissa klo 19.

Avaussanat KSLY:n puheenjohtaja Antti Saarinen.  Juhlaluennon pitää kirurgian professori Jukka-Pekka Mecklin, joka sai maamme arvostetuimpiin lääketieteellisiin tunnustuksiin kuuluvan Konrad ReijoWaara –palkinnon v 2018. Mecklin on kansainvälisesti arvostettu perinnöllisen paksusuolisyövän tutkija ja organisoidun syövänehkäisyn uranuurtaja.  Hän on tehnyt merkittävän uran käytännön lääkärinä ja kouluttajana ja ollut useissa vastuutehtävissä kirurgista ja gastroenterologista sekä syöpään liittyvää koulutusta järjestävissä organisaatioissa. Hän on toiminut valtakunnallisen Lynchin syndrooman tutkimusrekisterin vastuulääkärinä ja -tutkijana vuodesta 1982 ja luonut systemaattisen hoitopolun kohonneen syöpäriskin henkilöiden auttamiseksi. Keski-Suomen keskussairaalasta tuli kirurgikoulutuksen suunnannäyttäjä Mecklinin toimiessa sen ylilääkärinä vuosina 1999–2011.  Sittemmin hän on toiminut Itä-Suomen yliopiston kirurgian professorina ja nykyisin Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisen tiedekunnan osa-aikaisena tutkimusprofessorina.

Perinteisesti tanssia (bandi AinoA) ja vapaamuotoista yhdessäoloa.  Sipisen juhlamenu, juomat KSLY:lta.
Illalliskortin hinta 60€  sekä jäsenille että avecille.   Tumma tai juhlapuku. Jäsenmaksun ja illalliskortin maksamalla pääsee heti jäseneksi ja osallistumaan juhlaan.  Kannattaa tulla katsomaan, vaikka ei olisi aiemmin käynyt.

NLY:n jäsenet, vaikka eivät olisi vielä yhdistyksen jäseniä, saavat tutustumismielessä osallistua juhlaan vain illalliskortin maksamalla,  koska yhdistyksemme tarkoitus on koota Keski-Suomen lääkärit yhteen vapaamuotoiseen ja myös koulutuksellisiin tilaisuuksiin.